18 Eylül 2013 Çarşamba

Tchibo'da dikiş teması

Herhalde meraklıları takip ediyordur ama bu tema tam biz hobi severlere göre! Tesadüfen bu sabah bir Tchibo'ya gitmiştim, tema başlamış! Geçen hafta tema başlar başlamaz internetten sipariş vermeyi düşünmüştüm ama unutmuşum. Okulun ilk haftası ya benim kafa uçtu. 3 senede 3. okul bu, çocuğun canına okuduk endişesi bu hafta beni bitirdi. İnşallah bu sefer herkes mutlu olur ve 8.sınıfta buradan iyi bir okulu kazanmış olarak alnımızın akıyla çıkarız. Neyse konumuza dönelim, bütün kataloğu satın alma şansım olmadığı için kendime en yaracakları seçmeye çalıştım, en önemlisi ise parlak taş yapıştırma aplikatörü. Fiyatı çok iyi hem de patchwork ve benim gibi mini severlere süper yarayan minik ütü parçası da var! Kurdele setini de aldım, kullanabileceğim ufak desenleri var, bir de fisto setini aldım ama fotoğrafı eklemeyi beceremedim, katalogta hepsini görebilirsiniz.
http://www.tchibo.com.tr/


Hediyem için çekiliş yapmama gerek kalmadı, tek katılımcım sevgili Reyhane http://reyhanlahersey.blogspot.com/ olduğu için hediyeyi de kazanmış oldu. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum, hediyeyi kendisine ulaştırmak için mail de atacağım bu akşam. İyi günlerde kullanması dileğiyle.


5 yorum:

reyhane dedi ki...

Mrb,okul değiştirme olayı benim büyük oğlumda da oldu,3 okul 4 öğretmen değiştirdi ilkokulda,umarım sıkıntısız atlatırsınız.Hediyenizi merakla bekliyorum,çok tşk. ederim,bilgilerimi mail atacağım,maille haber verme nezaketiniz için de tşk. ederim.

PEMBE MASALLAR ATOLYESİ dedi ki...

İnceledim gerçekten gepsi birbirinden güzelmiş. Güzel ve sorunsuz günler diliyorum.
ayrıca blogumda düzenlediğim çekilişte senide görmek isterim
http://znurundunyasi.blogspot.com/2013/09/hediye-cekilisime-hepinizi-bekliyorum.html

minwks dedi ki...

Good morning Yorum, Enjoyed visiting the Art Studio. what a great find! You have made some wonderful things to include in your gift for your sister. I was very interested in being able to distress the mirror, something that I have not had success.
All, the best.
Regards Janine

Cinderella Moments dedi ki...

These are great finds! The tool looks like it will come in handy. It is perfectly sized for tiny crafting. The ribbons are gorgeous. I just love those types of whimsical colors and patterns. I hope you are having a great time.
hugs♥,
Caroline

Unknown dedi ki...

Eger kisisel is için kredi ihtiyaciniz var mi? evet hemen kredi transferi için bu e-postayi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) irtibat kurulabilir.