17 Mart 2014 Pazartesi

Bahar geliyoooor!

Genelde yılbaşı önemli kararlar almak, yenilikleri hayata geçirmek için en uygun zaman olarak görülür. Benim kışın enerjim düşük olur, gerçi genelde enerjisi çok yüksek biri değilim, hareketsizim yani. Internette çeşitli journal örneklerine bakarken çok güzel bir söz gördüm, " daha az düşün, daha çok yap diye". Benim için çok doğru, ben genelde birşeyi yapmaya başlayana kadar o kadar fazla başkalarının yaptığına bakıyor, o kadar çok okuyarak öğrenmeye çalışıyorum ki en iyi öğrenme yolunun denemek olduğunu unutuyorum. Yani sonuçta yapacağım şeyler kimseyi sarsmayacak, esasında yapamazsam pek de bir sorun olmayacak şeyler, en kötü bozulur atarsın ve tekrar denersin, değil mi? Niye yapmak bu kadar zor benim için, sebebini pek bilmiyorum ama daha çabuk denemeye başlamak için kendimi zorluyorum. Örneğin genelde yeni bir hobiye başlamam ortalam bir yıl boyu internette onu bunu izlemekle geçerken, journal yapma denemelerine 2 ay içinde başladım. Büyük gelişme bana göre.
Ben en sevdiğim mevsim olan ilk baharın gelişini yeni bir başlangıç yaparak karşılamak istiyorum. Ve yeni başlangıçları başarılı ilerlemelere dönüştürmek için gerçekten çabalamak ve pes etmemek gerektiğini unutmamaya çalışıyorum. " Daha az düşün, daha çok yap" Bana destek olması için hayatta en sevdiğim ağaç olan mimoza resmini koyuyorum, hem de alelade bir mimoza değil benim mimozam! Onu seviyorum, nasıl da büyüdü ve nasıl da güzel.

2 yorum:

Cinderella Moments dedi ki...

Hi Ebru! That tree is spectacular!
I like the saying "think less do more". Sometimes I go see other blogs and you are right- it's too much info and you just need to get to work. Have a lot of fun with your new journal! :)
hugs♥,
Caroline

Unknown dedi ki...

Eger kisisel is için kredi ihtiyaciniz var mi? evet hemen kredi transferi için bu e-postayi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) irtibat kurulabilir.