25 Haziran 2011 Cumartesi

Atölye sonrası yaptıklarım

En sonunda Sherry Woodart a http://www.sherrywoodart.com/ gitmeye başladıktan sonra yaptıklarımı fotoğraflayabildim. Fotoğraf kaliteleri yine pek iyi değil ama deneye deneye öğreneceğim napalım :) Fotoğrafların üstüne tıklayınca daha büyük görebiliyorsunuz.
İlk yaptığım tepsi burada yok ama onun çoğunu Latife hoca yapmıştı zaten :)
Ece Aymer'e yine çok teşekkürler, onun sayesinde bu güzel atölyeyi buldum!(http://www.favoritehometovisit.blogspot.com/)
Önce kelebeklerim, bu resmi hala çok seviyorum, kelebekleri hamurla kabarttık, altına da stretch filmle doku çalıştık. Arkadaşım Elif'e hediye gitti..


Sonra pencerem, bu da en sevdiğim resimlerden biriyle yapıldı..



Ablamın mutfağı için yaptığım panom..

Küvetim :)

veeeee mankenlerim!


Bugün de ilk galvaniz çalışmamı yaptım. Enamel'le boyadım, şimdi fırında :) Çok şirin oldu, yani bana öyle geldi, fotoğrafını haftasonu bitmeden ekleyebilirsem kendimi kutlayacağım. Ama yaptığım şeylerin hepsini çok sevdim ben, umarım sizler de beğenirsiniz. Daha doğrusu umarım birileri bakar :)


8 yorum:

hobivakti dedi ki...

Ben baktım. :)

Ve hepsinide çok beğendim. Hepside ayrı ayrı güzel olmuş, ellerine emeğine sağlık.

ebru dedi ki...

Çok teşekkürler:) Çok mutlu oldum!Yorum almak gerçekten çok keyifliymiş, bayıldım :)

Nalan Ünal dedi ki...

Ebru'cum, pencerede kullandığın dekupaj kağıdı fotokopi mi? Boyutu epey büyük gibi görünüyor a3 kağıdına mı bastırdın yoksa hazır bir dekupaj kağıdı mı?

Hepsi yine çok güzel, zevlisin.:)

ebru dedi ki...

Çok teşekkür Nalan'cım, pencerede kullandığım kağıt birkaç fotokopinin birleşimi, istediğim ebatlara göre fotokopide büyüttüm. Şermin hanımın atölyede vardı, Atölye Beyaz'da da var.

Atolye Shabby Chic dedi ki...

Supeeerler! Ancak gorebildim. Hemen eve yerlestirmelisin bunlari. Ellerine saglik :))

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Ebrucuğum hoşgeldin ! Ben de seni tanımatan çok mutlu oldum. Ahşap boyamaya Ece Hanım'ın etkisiyle ben de merak sardım ama hiçbir bilgim yok.İzmir'de kurs çok kısıtlı olanlar da klasik bir iki şey öğretmeye çalışıyorlar o kadar.Bazı kurs verenlere '' Ece'nin bloğuna bakın ''dedim ama internetle ilgili olmadıkları için ne demek istediğimi anlamadılar bile... Sen her yaptığını ayrıntılı olarak açıklarsan örneğin ,hangi yöntemi nasıl uyguladın,hangi boyaları kullandın ne kadar kullandın vs... Bloğun çok yararlı ve öğretici olacaktır. Şimdiden teşekkürler ve başarılar. Sevgilerimle...

bahar006 dedi ki...

Ben de baktım ve çok beğendim. Hobilerin en güzeli bence dekoratif boyama ve ben de ilgileniyorum. Ellerinize sağlık:)

CAFE TERRACOTTA dedi ki...

Hepsi süper olmuş canım hele benim panom harika.Mutfağımda hemen yerini buldu ben de yerinde resmini çekeyim de birde öyle görün